TurkiyeF1 Forum
TurkiyeF1 Forum
TurkiyeF1 Forum
Ana Sayfa | Bilgilerim | Üye Ol | Aktif Konular | Güncel Anketler | Üyeler | Özel Mesajlar | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifremi Hatırla
Şifremi unuttum!

Tüm Forumlar
 TURKIYE MOTORSPORTS NETWORK
 FORMULA [1]
 TRT ve F1

Not: Yanıt aktarabilmeniz için üye olmanız gerekir.
Üye olmak için, burayı tıklayın. Kayıt tamamen serbesttir!

Boyut:
Üye Adı:
Şifre:
Mesaj şekli:
Biçim: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
Videos: Google videoYoutubeFlash movie Metacafe videomySpace videoQuicktime movieWindows Media videoReal Video

* HTML kapalı
* Forum Kodu açık
İfadeler
Gülümse [:)] Büyük Gülümseme [:D] Sakin [8D] Utanmış [:I]
Dil Çıkarmış [:P] Şeytan [):] Göz Kırpmış [;)] Palyaço [:o)]
Siyah Göz [B)] Sekiz Top [8] Üzgün [:(] Utangaç [8)]
Şokta [:0] Kızgın [:(!] Ölü [xx(] Yorgun [|)]
Öpücük [:X] Memnun [^] İsteksiz [V] Soru [?]
Alaycı [rolleyes] Çok Şaşkın [eek] Çok Kızgın [angryfire] Ağlamak [crying]
Bağırmak [shout] Çığlık [scream] Gözyaşı [cry] Gözyaşı [dropatear]
Aşık [love] Öpücük [kiss] Çılgın [crazy] Geveze [talk]
  Aşk Hikâyesi [lovestory]   Aşık [loveya]  Çiçek [flower]   Öpücük [kissy]

İmzamı Ekle.

K O N U     İ N C E L E M E
LaNTiS iletim - 12/03/2009 : 10:20:35
Ben TRT'nin mevcut spor servisi ile bu işi beceremeyeceğini Düşünüyorum. Kanımca Serhan Acar, Okay Karacan gibi bir isimle anlaşmaları işlerini kolaylaştırır, yoksa ekran başında hep beraber saç baş yolarız.

Aklımdaki soru işaretleri;

- Canlı yayını hangi TRT kanalı verecek?
- Deniz aşırı yarışların tekrarları olacak mı?
- Antreman turları yayınlanacak mı?
- TRT gereksiz haber, program vb. vermek için canlı yayını bölecek mi?
- Canlı yayınları yine gereksiz başka yayınlar için öteleyecek veya
kaldıracak mı (!) ?
- Gelir amaçlı reklamların dışında kendi kanal reklamlarını koyup canlı
yayının içine edecek mi?
- Yarış günleri CNN'de ki gibi bir F1 programı yapacak mı?

Son bir şey daha, spiker TRT içinden amatör biri olursa her yarış F1 izleyicilerine Serhan Acar gibi teknik değil, yüzeysel ve öğretme amaçlımı anlatım yapar?
E N  S O N    G E L E N       20       Y A N I T    (Üstte olan mesajlar en yenileridir...)
Sauber iletim - 04/11/2009 : 14:33:25
Ben Abu Dhabi'yi izleyemedim. Bütün frekansları denedim ama olmadı. Neden şifre koyarlarki anlamıyorum. Bütün gün TRT'nin Allah bel... versin dedim içimden ..
Ömer Ba$ iletim - 01/11/2009 : 00:01:52
Samet TRTnin uyduda şifresiz verdiği frekans 12096 24444 olması lazım, ben de bugün buldum. Ayrıca Serhan Acarın kendi sitesinde sitem ettiği gibi bence çok daha iyi götürüyor bu işi Cnne göre...
Ercan Özdemir iletim - 31/10/2009 : 20:02:36
TRT Abu Dabi'den yaptığı yayını gayet kaliteli götürüyor bence.. CNN de Bahreyn'i cep telefonundan sunanlar olmuştu zamanında
TRT kaliteli olmasa da en azından çabalıyor
sAmEtt iletim - 31/10/2009 : 15:07:15
Trt1 yapmasını bu işı yauu.Karasal antende şıfre girdi heralde göstermiyor.Uydudada şifresiz kanal çekmiyor hiç.Kapkara ekranlara bakıyorum.Kim şifre koydu normal antene yauuuu.

Edıt:Şimdi geldi oley be.
emre_f1 iletim - 13/09/2009 : 19:35:33
ya eski bi tv varsa uyduya gerek yok ben eski tvmin arkasına bakır bi tel taktım biraz karıncalı ama izliorum öle çokta bozuk diil görüntü tavsiye ederim :D
emre_f1 iletim - 13/09/2009 : 19:34:28
ya poyrazın yorumlar müthiş sakin ve gizemli shumi olayını hatırlarsanız bi yorum yapmıştı aynen şöyle: eeeeee shumi kesin olarak dönmek istiyomuş beklioooo eeee bu haberi çok güwenilir kaynaklardan aldım gene bekliooooo eeeee ama doktorlar izin vermiyomuş ya abicim iyi hoşta bu nası bi güwenilir kaynaksa bütün dünya biliyo zaten :D:D
Alican Akpak iletim - 25/08/2009 : 10:29:53
o zaman sorun benim uyduda 1 tamirciye götürsem iyi olur...
Ozgur Asar iletim - 25/08/2009 : 10:23:46
quote:
Yazarı: sAmEtt

Benım uydudada çıkıyor şifresiz olarak.İçinde varmış 2 tane trt!Trt frekansları verince baktım kı 2.trt şifresizmiş.O andan ititbarende şifresiz çıkıyor.Ama trt3'ten gp2 izlenilmiyor.2. trt3 yok.Onun yerıne trt avaz çıkıyor nedense.

Trt 3'üde trt 1'ide şifresiz izliyorum uydumda çok eski sadece internet üzerinden en güncel rekansı alıp uydumu güncelliyorum..Ve izliyorum..
sAmEtt iletim - 25/08/2009 : 10:15:59
Benım uydudada çıkıyor şifresiz olarak.İçinde varmış 2 tane trt!Trt frekansları verince baktım kı 2.trt şifresizmiş.O andan ititbarende şifresiz çıkıyor.Ama trt3'ten gp2 izlenilmiyor.2. trt3 yok.Onun yerıne trt avaz çıkıyor nedense.
EmReNaULT iletim - 25/08/2009 : 01:15:39
Bende normal uydu var,kablolu tv de var ama ihtiyaç duymuyorum ona şimdilik.Hiç bir ayar filan yapmadan şifresiz izliyorum ben.Olayın bilip bilmemekle ilgisi yok,at yarışı izler gibi yürü be TRT demen çok absürd oldu.
Alican Akpak iletim - 24/08/2009 : 22:32:04
Emre eğer sen kabloludan izlediysen hiç bir sorun olmaz veya digitürk ve d-smart'dan.Ama normal uydudan çıkmıyor o yüzden sende bilip bilmemekte konuşmasan iyi edersin diye düşünüyorum çünkü ben TRT'ye yeterince tşk.ettim zaten.F1 Reacing ile ilgili.... uyduda TRT yi verdi ama Fırtına öncesine kadar Fırtına öncesi bitti serhan acar 1 şeyler anlattı ki yayın koptu eğer sende uyduda çıktıysa benim uyduda 1 terslik var demektir.Eğer öyle ise gerçekten özür dilerim.
Mertoya iletim - 24/08/2009 : 18:41:29
2 aydır sorucam hep unutuyorum. Formula 1 TRT1'de yayınlanırken ve şifresizken TRT 3 gibi izlenmeyen bir kanalda yayınlanan ve eminim 500 kişiden fazla seyircisi olmayan(şifre yüzünden) GP2 neden şifreli.

Formula 1'in şifresini kaldırmak için görüşüldüğünde "abi bunun şifreyi kaldıralım ama gp2 kalsın o dursun kenarda" gibi bir cümlemi sarf edildi ?
EmReNaULT iletim - 24/08/2009 : 15:02:55
Dikkat edersen sana cevap vermedim,ıceman raikonen manasız şekilde TRT'yi eleştirince cevap verme gereği duydum! Konunun neden hortladığını da arkadaşına sor sana mantıklı bir şekilde izah eder sanırım.
Burak Bülbül iletim - 23/08/2009 : 23:29:56
quote:
Yazarı: Emre Kızılkaya

quote:
Yazarı: ıceman raikonen

quote:
Yazarı: Burak Bülbül

Geçen hafta oldu bu olay ama yazayım dedim.
TRT yarışlar artık şifresiz olacak dedi!
Ama sadece cumartesi aile ziyaretinde bursadaydım.Ve karasal yayında şifre girdi.Madem şifre gireceksin öyle açıklama yapma.

Yürü be TRT internetten izliyoz artık yarışı Bari öyle açıklama be arkadaş! Yazıklar olsun TRT'ye Yürü be TRT kim tutar seni!!!

Ben uydudan şifresiz gayet güzel izledim,üstelik herhangi bir ayarlama filan da yapmadım.TRT'ye sallarken bir kez daha düşünün derim.Hiç kimse almazken yayın haklarını aldılar.Azcık teşekkür etmesini bilin!

Ben onu söyleyeli çok olmuş ama cevap verme gereği duydum.Şifreli bir yayın vardı,evet.Bu konuda sallamadığımı da söylüyorum net bir şekilde.Almanya GP'nin(1.5 ay olmuş neden hortladı bu bilmiyorum)Sıralama Turlarında şifre girdi ve izleyemedim.Yayın hakkı alma konusunda ve F1 Racing'i geri getirme konusunda yeterince teşekkür ettim zaten.
EmReNaULT iletim - 23/08/2009 : 17:26:51
Ortak TRT zaten bir kez reklam verdi :) Bu yarışta sık sık diğer kanalları da ziyaret ettim.Spa heyecanlı geçerse rtl'e geçerim :)
Ercan Özdemir iletim - 23/08/2009 : 17:14:24
quote:
Yazarı: Emre Kızılkaya

quote:

quote:

Ama sadece cumartesi aile ziyaretinde bursadaydım.Ve karasal yayında şifre girdi.Madem şifre gireceksin öyle açıklama yapma.

Yürü be TRT internetten izliyoz artık yarışı Bari öyle açıklama be arkadaş! Yazıklar olsun TRT'ye Yürü be TRT kim tutar seni!!!

Ben uydudan şifresiz gayet güzel izledim,üstelik herhangi bir ayarlama filan da yapmadım.TRT'ye sallarken bir kez daha düşünün derim.Hiç kimse almazken yayın haklarını aldılar.Azcık teşekkür etmesini bilin!

Ortak sende kablo tv yok mu ??
Varsa TRT reklama geçtiğinde RTLe de geçebilirsin
EmReNaULT iletim - 23/08/2009 : 17:10:48
quote:

quote:

Alican Akpak iletim - 23/08/2009 : 16:36:49
quote:

just717067 iletim - 23/08/2009 : 14:50:31
Kaan Kural çok kaliteli biri gerçekten. Bilmediği konularda atma gibi bir huyu yok. Ve hiçbir şeyi sevdiği sporun önüne geçirmiyor. Her davulun önünde oynayanlar ondan çok şey öğrenmeli. Çok severim Kaan'ı.
Mertoya iletim - 23/08/2009 : 14:25:03
Vay Kaan Kural TRT'de. Çok iyi ya. Şimdi Fırtına öncesini izleyebilirim. :)

TurkiyeF1 Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Bu sayfa 0.17 saniyede görüntülendi... TRF1FC
;