Not: Yanıt aktarabilmeniz için üye olmanız gerekir. Üye olmak için, burayı tıklayın. Kayıt tamamen serbesttir!
K O N U İ N C E L E M E
umityldz
iletim - 09/10/2009 : 18:27:19 A-F1 2009 SEASON:RELEASED Not:Oyun içindeki profili kesinlikle silmeyin. Bunun yerine SAVE klasöründeki Umityldz adını değiştirin paket içinde resimli olarak verilmiştir. Oyunu bazı özelliklerinin kaybolamsını istemiyorsanız bu şekilde yapıp kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. :!' :!' :!'
Tek Link Olarak Upload Eden [color=#FF3333]SamAlex[/color] Arkadaşımıza Teşekkür Ederiz.
yotube ye giremeyenler varsa yazsın sorunu çözelim
Yaklaşık 2 aydır üstünde çalıştığımız A-F1 2009 modu pazar günü inşaallah bu sayfada olacak. Umarız 2008 de olduğu gibi bu mod ile de F1 simulasyon heyecanını tekrar yaşarsınız.
Modda emeği geçen tüm arkadaşlara; Cem'e, Volkan'a, AF-1 resmi logosu için Olcay'a ve Yol LOD ları için Umut'a, yapıcı eleştirileri ile modu şekillendiren, kırıcı eleştirileri ile bizi gaza getirenlere teşekkürler.
:.............DYNAMIC CAM............................. *Kokpit kamerasında hiç uygulanmamış birşey denedik umarım beğenirsiniz. Pilotlar viraja girerken kafalarını viraj yönüne doğru yatırdıkları için yola düz değil 30-40 derece eğimli bakarlar. Fakat oyunda sadece dönüşlerde sağa sola bakabilme vardı. Kamera ise düz kalıyordu. Bu modda viraja girerken direksiyon hareketi yönüne kokpit kameranız 30-40 derecelik bir açı kazanıyor. (dönerken sağa-sola bakış atma olayından bahsetmiyorum, bu zaten oyunda var.) Yaptığımız yol tepkimeleri ile birleşince sürüş ayrı bir keyif kazanıyor. Arac yolda ilerlerken hafif şekilde titriyor.Hızı hissediyorsunuz. Ve kerblerden gecerken gercekçi şekilde tepki veriyor (Daha iyi anlamak için Massa nın F60 ile yaptığı ilk test sürüşündeki kask kamerasına bakın) Kısaca dönüşlerde ekranınızın 30-40 derece dönerek açı kazandığını düşünün. *Yarışlarda kasma olayı yok (512-1024 ATI ekran kartım ile full ayar 1280*1024 20 kişilik yarış yaptım çatır çatır oynadı.) Sadece Monaco da zorlanır diye düşünüyorum. Bu pistte pist detaylarını orta yaparsanız sorun olmaz. *Mod da en çok dikkat ettiğimiz şey araç sürüşü idi. TC olayını abartmadan tadında yapmaya çalıştık. (TC siz diyerek araçları ipi boşanmış vahşi atlara çevirmedik.) Her virajda kendinizi çimde bulmak yerine daha gercekci olarak keskin virajları gaz ile çıkarken arac arkadan tepki veriyor ama siz kontra ile bunu toparlayabiliyorsunuz. *Araç menulerini soft tutmaya çalıştık ki araclar kaybolmasın. Bunun yanında menuye dönüşümlü tabela ekledik. *Menude kullandığımız lastiklere parlama efekti koyduk. Tanıtım araçlarında olduğu gibi. Ama yarışta sadece standart emap kullanıyor *Yolların tamamını güncelledik (Asfalt, asfalt altı, çim bölümler güncellendi. Yeni koyulan altı doku ile bazı yollardaki çil görünüm ortadan kalktı. Tüm yollar daha net görünüme sahip. İstanbulPark taki P.O bölümler ING olarak düzenlendi. 2000 li Nürburgring 2009 olarak düzenlendi. Birkuc un çevirdiği Valencia ve Singapore pistleri ufak fixlerle moda koyuldu. (Birkuc' a buradan teşekkürler eline sağlık) *Araç sesleri gene bir kaç "cızırtı" . Üç gurup şeklinde McLaren motor, Ferrari motor ve diğerleri diye ayrıldı. Kerb geçiş sesi müthiş. External araç sesleri için MSC adlı arkadaşa teşekkürler.
Cem bazı parçalar üstünde çalışıyor yetişirse koyulacak, yetişmezse mazur görün. Modun çıkması gerekiyordu çünki 2010 moduna kadar aranızda olamayacağım. Yeni işime adapte olmam gerekiyor.
E N S O N G E L E N 2 Y A N I T (Üstte olan mesajlar en yenileridir...)
hightower06
iletim - 21/10/2009 : 16:13:02 arkadaşlar yükleyim oynayan varmı? ben kurdum sorunsuz çalışıyor ancak kers dosyalarını nasıl ve nereye koplayacağımı bulamadım. kers çalışmıyor şuan. yardımcı olursanız sewinirim. ayrıca yarıştayken devir saatinin olduğu anolog saat entegre edebilme imkanımız varmı ?
umityldz
iletim - 09/10/2009 : 18:38:06 Arkadaşlar RedBull ve ToroRosso daki ufak hata için.: Diğer araçların birinden kopyalayacağınız EMAPRLTM dosyasına KOPYASIEMAPRLTM adını verip bu iki araç klasörüne atın. Beğeneceğinizi umarım.