| Yazan |
Konu  |
|
|
TR_Alonso_TR
Pit Lane
|
Mesajım - 13/04/2007 : 23:46:07
|
Tamamen Turk yapımı ve çok kalite bir modu sizlerle paylaşmak istedim.F1c fanatiklerin indirmesini tavsiye ediyorum.modun bir kaç eskisi var yeni spa ve Fuji pistleri yok (onlar zaten daha tamamlanmadığı için doğal olarak yok.).Bunun Dışında modu yapan kişin açıklaması var onu aşağıdan okuyabilirsiniz ve en alttanda modu indirebilirsiniz.Herkese iyi oyunlar.
quote:
1. 2007 TR mod da tum araclar pilotlar ve kasklar 2007 sezonuna aittir.( BMW ve Super Agurinin, sutil ve albers helmetin gerekli guncellemeleri yapilacaktir )
2. Bu modda ki su anki sesler bile gercek V8 sesine yakindir ki, gercek V8 sesi ek paket olarak verilecektir. Tum arac hdv leri 19000 rpm ile sinirlidir.
3. Hamilton, Sutil, Kovalainen ve Davidson’un anons sesi yoktur fakat yakin zamanda o konuda halledilecektir.
4. Belcika, Ispanya ve Fuji yeni haliyle konulmamistir. Cünkü gercekte hala insaat halindeki bu pistler tamamlanmadan kafadan bir viraj koymam cok sacma olurdu. Ancak gercekte ne oldugu ortaya cikinca moda da bunlar eklenecektir.
5. Formasyon turunu sehitoglu profiline girince gorursunuz. Ancak kendi profilinizde formasyon turu atmak icin nasil ayarlama yapmaniz gerektigini lutfen forumdan okuyunuz. (modda formasyon turu “sehitoglu” profilinde vardir)
6. Siralama formatinin bu halinden iyi olamayacigini zaten yazmistim. Bunu elemeli sisteme cevirmek icin oyunu bastan yazmam gerekir. EA Sport’un bizede soyledigi bu, yani bundan iyi hale gelemiyor.
7. Guvenlik aracini koymayacagimi soylemistim. Cunku arac 12. takim gibi gozukuyor ve kaza esnasinda cikmiyor. Oyunun yazilimi buna uygun degil.
8. Dereceler ve yol tutus gercege daha yakin zamanlar her pistte en az 3 sn dutsu.
9. Pilot performanslari 2007 ye uygun aksini yaysan varsa daha onceden indirdigi 2007 modlardan biriyle cakisan dosya vardir (raikkonen ve alonso 19. olamaz bende ilk besin disina hic cikmadilar)
10. Bridgesotone lastiklerinin kalinligi 2006 michelinle ayni seviyededir. Daha kalin olmasi igrenc bir goruntu ve gercek disilik getirir.
11. Tum araclar kasklar performanslar, pistler vs vs uzernde emegimin olmadigi bir dosya yoktur. Menuler ve resimler gercek resimlerden alintidir ve standarda baglanmistir.
12. Turkce dil secenegi daha sonra Meric ve Metin arkadsimiz tarafindan yapilacaktir benim konum degildir.
13. Tum bunlara ragmen hatali oyunu olan arkadaslar varsa ya oyunu kuramamistir , ya onceki 2007 modlarla cakisan dosyasi vardir yada downloadi eksiktir.
14. Ben ögretmenim bu modu yapabilmek icin gece gunduz uykusuz kaldim gozumu bozdum ve dersime gec kaldim cocuklarimin hakkini yedim yani, sirf sizler faydalanasiniz diye 5 kurus para hedeflemeden. Elestiriye acigim fakat biri cikipta derse ki bu modda BMW yok 10 takim var o zaman bu benim son modum dur ve su anki calismalarim sadece kendim icindir. Bu modda bir kanadi bile guncellemek ne kadar zordur bir deneyin lutfen. Tabiki modun eksigi var bunlar zamanla giderilecektir.
15. Daha sezonun 3. yarisi kosulmadan ve PS3 e 1500 ytl odemeden F1 simulasyonu elinizde hazir lutfen elestirilerinizde vicdanli olunuz. Yoksa baskalarinin yaptigi eksik m odlarla yola devam edersiniz.
16. Maalesef yabanci üyelerimizin elestirirleri daha vicdanli sanirim.Bunlar bu konuda soyleyecegim son sozlerdir
Herkese saygilar Ekrem Tugrul SEHITOGLU
Download Linki Toplam boyut:514mb
http://rapidshare.com/files/25488600/2007_TRMOD.part1.rar http://rapidshare.com/files/25489085/2007_TRMOD.part2.rar http://rapidshare.com/files/25489621/2007_TRMOD.part3.rar http://rapidshare.com/files/25490012/2007_TRMOD.part4.rar http://rapidshare.com/files/25490450/2007_TRMOD.part5.rar http://rapidshare.com/files/25490779/2007_TRMOD.part6.rar
(Foruma üye olur olmaz güzel bir konuyla başlatayım dedim ilk mesajımı ve ilk konumu umarım beğenirsiniz. ) |
 4Ever Alonso |
|
|
mymclaren
Eau Rouge
|
mesajım - 14/04/2007 : 23:59:31
|
| 16 kışı bakmış kimse cevap yazmamış bari ben cevap yazayım.ben indirmedim eğer mod güzel bence bunla f1cdede bir turnuva düzenleyebilirz.Yoksa tabi sabit konularda göremedim ben. |
ForEver Mclaren || Kimi Out Alonso In |
 |
|
|
pharmacist
Tamburello
|
mesajım - 16/04/2007 : 07:10:53
|
Mod süper şu anda. Sürekli güncelleniyor. GERÇEK v8 sesleri de çok yakın zamanda gelecek. Pişman olmazsınız. Ben şahsen şaşırdım nasıl kimsenin yorum yazmadığına ama neyse. Bu mod için turnuva düzenlenirse çok güzel olur. Hele rh2005 den sonra ilaç gibi olur. |
Sonunu Düşünen Şampiyon Olamaz___________Michael Schumacher. |
 |
|
|
mymclaren
Eau Rouge
|
mesajım - 16/04/2007 : 20:44:09
|
Arkadaşlar modu indirdim içinde sitesinin adresi var nasıl olmuş diye merak edenler için sitesinden resimler.Ayrıca mod hakkaten güzel.
Yarış içi görüntüler

|
 |
|
|
muratcang
Pit Lane
|
mesajım - 17/04/2007 : 14:16:44
|
Bunlar da benim yar#305;#351; içinden çekti#287;im resimler

|
 |
 |
|
|
Felipe Massa
Pit Lane
|
mesajım - 17/04/2007 : 21:06:31
|
| ben indirdim klasore cıkarttım kurdum ama oyun için bir kısayol gelmedi |
 |
|
|
london rain
BOSS
|
mesajım - 17/04/2007 : 21:14:57
|
| Modu çıkaran arkadaş acaba her arabayı kendi modelleyip kapladı mı? Yoksa GP4 için çıkarılan araçlardan toplama bir mod mu yapmış? |
 |
 |
|
|
Nordschleife
8
|
mesajım - 17/04/2007 : 22:54:09
|
quote: Yazarı: berkem
Modu çıkaran arkadaş acaba her arabayı kendi modelleyip kapladı mı? Yoksa GP4 için çıkarılan araçlardan toplama bir mod mu yapmış?
valla üzerlerinde ne kadar oynama var bilmiyorum:)
ancak bu modlar tek kişinin uğraşacağı iş değildir ve bu araçlar GP4 için çıkartılmış eklentiler..olayla çok alakalı olmayan biri dahi GP4'ün jant konusundaki kısıtlamaları yüzünden jant modellerinin neden burada da tek modelleme+farklı renkler olduğunu sorabilir:)
sevgili KARAN'ın 2004 sezonu eklentisinden bu yana kullanılan GP4 jant modellemesi mevcut araçlarda:)
grandprixgames.org adresine bakarsanız çok tanıdık modellemeler göreceksiniz arkadaşlar..olan şey farklı zamanlar ve kişiler tarafından başka bir oyun için release edilmiş araçların bir modda toplanması..en azından arkadaşın mesajında bundan bahsetmesini beklerdim..
sırf gerekli izinleri almadan çıkan herşeyi convert eden arkadaşlar(f1c ve rfactor) yüzünden yakında GPL için release olacak olan 72km'lik Isle Of Man pistinin(evet tek turu 72km) diğer platformlara çevirmesi engellenecek pistin yapımcısı mike pearson tarafından convert uyumluluğu sıfırlanarak..Oysa Rfactor motorunun grafik yetenekleri ile muhteşem olabilirdi o parkur. |
 hala sayılabilecek kadar çok zaman var, konuşacak hiç bir şey kalmayıncaya kadar.. |
Düzenleme - Nordschleife on 17/04/2007 23:00:20 |
 |
|
|
okandikmen
Parabolica
|
mesajım - 18/04/2007 : 10:58:28
|
| Çıktığı günden beri oynuyorum, gerçekten çok güzel bir mod. Kesinlikle tavsiye ederim. Yapanların emeklerine sağlık. (Oyunu indirenler güncelleme dosyalarınıda mutlaka kursunlar) |
TAŞ DEVRİ TAŞLAR BİTTİĞİ İÇİN DEĞİL, KAFALAR DEĞİŞTİĞİ İÇİN BİTTİ..
www.okanin.babasi.com
 |
 |
|
|
Felipe Massa
Pit Lane
|
mesajım - 18/04/2007 : 18:58:15
|
| ya biri bana tam olarak anlatabilir mi kurulumunu |
 |
|
|
mymclaren
Eau Rouge
|
mesajım - 18/04/2007 : 23:18:24
|
quote: Yazarı: Felipe Massa
ya biri bana tam olarak anlatabilir mi kurulumunu
F1c klasörü örneğin C:/program files/easport/f1c ise C:/program files/easpor klasörünü seçeceksin. |
 |
|
|
mymclaren
Eau Rouge
|
mesajım - 18/04/2007 : 23:23:41
|
quote: Yazarı: Nordschleife
quote: Yazarı: berkem
Modu çıkaran arkadaş acaba her arabayı kendi modelleyip kapladı mı? Yoksa GP4 için çıkarılan araçlardan toplama bir mod mu yapmış?
valla üzerlerinde ne kadar oynama var bilmiyorum:)
ancak bu modlar tek kişinin uğraşacağı iş değildir ve bu araçlar GP4 için çıkartılmış eklentiler..olayla çok alakalı olmayan biri dahi GP4'ün jant konusundaki kısıtlamaları yüzünden jant modellerinin neden burada da tek modelleme+farklı renkler olduğunu sorabilir:)
sevgili KARAN'ın 2004 sezonu eklentisinden bu yana kullanılan GP4 jant modellemesi mevcut araçlarda:)
grandprixgames.org adresine bakarsanız çok tanıdık modellemeler göreceksiniz arkadaşlar..olan şey farklı zamanlar ve kişiler tarafından başka bir oyun için release edilmiş araçların bir modda toplanması..en azından arkadaşın mesajında bundan bahsetmesini beklerdim..
sırf gerekli izinleri almadan çıkan herşeyi convert eden arkadaşlar(f1c ve rfactor) yüzünden yakında GPL için release olacak olan 72km'lik Isle Of Man pistinin(evet tek turu 72km) diğer platformlara çevirmesi engellenecek pistin yapımcısı mike pearson tarafından convert uyumluluğu sıfırlanarak..Oysa Rfactor motorunun grafik yetenekleri ile muhteşem olabilirdi o parkur.
Sonuc olarak mod güzel bir mod arkadaşımızda görmüş paylaşmış.Ha eğer bu modu yapan kişi gp4den veya başka biyerden alıp convert edip mod yaptım diye kendini ortaya atıyorsa o onun vicdanına kalmış.Ama mod her kim yaptıysa görünüş bakımından güzel.
_________________________ Güncellemeler.
Dikkat: Güncellemeleri tarih ve güncelleme no'suna göre sıralı yükleyiniz.
1.Güncelleme Paketini İndir (Dosya Tarihi 14 Nisan) Link:http://files.filefront.com/07trmodupdate1rar/;7257244;/fileinfo.html Açıklama: Pilot Gücü Düzeltmeleri ve Server Güncellemesi.
2.Güncelleme Paketini İndir (Dosya Tarihi 14 Nisan) Link:http://files.filefront.com/07trmodupdate2rar/;7257493;/fileinfo.html Açıklama: Pilot performansları ve, pist AIW update,Ferrari bahrain versiyon-sadece bahrain de gorunecek (car skin, arms ,helmet, pit body), beyaz cizgili lastıkler, redbull helmet, burun ve tv cam update, albers helmet update, mclaren parlaklık duzeltme, giris videosu, credits.
3.Güncelleme Paketini İndir (Dosya Tarihi 16 Nisan) Link:http://files.filefront.com/07trmodupdate3rar/;7257110;/fileinfo.html Açıklama: BMW yan kanat, bargeboard, burun ve on kanat update. SPYKER Sutil ve Albers numara değişimi ve yeni kaskları. Bahreyn ve Avusturalya grafik update. Pilot performansları (Hamilton-Alonso-Rikkonen-Massa-Heidfeld) ve Credits.
|
Düzenleme - mymclaren on 18/04/2007 23:29:40 |
 |
|
|
Berk SARIKAYA
Parabolica
|
mesajım - 26/04/2007 : 20:04:45
|
bu mod bir toplama değildir.siz kendiniz yapın kolaysa.:) girin trmod sitesine.ekrem abiyi bulun bakalım :) |
Booyaka!Booyaka!619!
 What about the fate of Alonso? |
 |
|
|
london rain
BOSS
|
mesajım - 26/04/2007 : 20:47:29
|
quote: Yazarı: fernandofan
bu mod bir toplama değildir.siz kendiniz yapın kolaysa.:) girin trmod sitesine.ekrem abiyi bulun bakalım :)
Yaklaşık 3 yıl boyunca aktif olarak F1C komütesinde bulunmuş biri olarak neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.F1C oyunun yapımında da yer alan EMACF1 grubu bile 5 küsür kişiyle bir sezonu 8-9 ayda çıkarırken 1 kişinin tüm bunları nasıl bu kadar kısa bir zaman aralığında yaptığını merak ettim.Elbette kendisinden birşeyler koymuştur buna eminim ama tamamiyle benim demek biraz haksızlık olur sanırım.Kürşat'ın (Nordschleife) dediği gibi bu araçlar GP4 için çıkarılmış araçlar... |
 |
 |
|
|
Berk SARIKAYA
Parabolica
|
mesajım - 26/04/2007 : 22:20:58
|
| öle olsun (!) :O |
Booyaka!Booyaka!619!
 What about the fate of Alonso? |
 |
|
|
mustafakd
Pit Lane
|
mesajım - 26/05/2007 : 10:48:10
|
| tr alonso tr kardesim formasyon turu atamıyorum sehitoğlu sürücüsünü sildim sitede bi yerde var demissin nerde öğrenebilir miyim? |
 |
|
|
kimyaci
Pit Lane
|
mesajım - 07/06/2007 : 21:04:17
|
| öncelikle mod yapan arkadaşımızın emeğine sağlık yalnız seslerde güzel olsaymış mod oynanırdı yine rh 2005 e devam atari sesi gibi vites geçişleri özellikle vites düşüşlerinde çok kötü ses paketi dört gözle bekliyorum |
 |
|
|
borntorace
Pit Lane
|
mesajım - 14/06/2007 : 11:04:48
|
Merhaba!
Mod için teşekkürLer!
1 sorum oLacak, acaba diğer sezonLarIn mod LarInI nasIL buLabiLirim?
SaygILar! |
Düzenleme - borntorace on 14/06/2007 11:36:37 |
 |
|
|
MoNaCo
Pit Lane
|
mesajım - 05/07/2007 : 11:59:43
|
tşkler eline sağlık
|
Jorno TRULLİ & MS

|
 |
|
|
maxtar F1
Pit Lane
|
mesajım - 20/07/2007 : 13:52:04
|
Arkadaşlar oyunun V2 versiyonu çıktı....
Ve DÜNYA DA İLK DEFA bir modda gerçek F1 Motorlarının sesi var araçlarda... Süperrrrrrrrrr |
 |
 |
|
| |
Konu  |
|