TurkiyeF1 Forum - Son İzlediğiniz Film
TurkiyeF1 Forum
TurkiyeF1 Forum
Ana Sayfa | Bilgilerim | Üye Ol | Aktif Konular | Güncel Anketler | Üyeler | Özel Mesajlar | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifremi Hatırla
Şifremi unuttum!

Tüm Forumlar
 TURKIYE F1 FAN CLUB
 Gündem Dışı
 Son İzlediğiniz Film
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfalar: / 64

Burak Mirac Yılmaz
8

mesajım - 31/07/2010 :  01:06:32  Üye bilgilerini görüntüle  Buraya Tıklayarak Burak Mirac YılmazAdlı Üyenin Messenger Adresini Gör  Burak Mirac Yılmaz Adlı Üyeye Yahoo! Mesajı Gönder  Alıntı Yaparak Cevapla
quote:
Yazarı: Burak Temizsoy

Inception için söylecek söz bende bulamıyorum. Hala etkisindeyim. Film 5 saat daha sürse izlerdim valla.

kesinlikle çok iyiydi. 6 sezonluk dizi çıkar abi o konudan ve o hayalgücünden.

Sayfa Başlanıcı

Burak Temizsoy
BOSS

mesajım - 31/07/2010 :  10:40:25  Üye bilgilerini görüntüle  Burak Temizsoy Adlı Üyeye ICQ Mesajı Gönder  Buraya Tıklayarak Burak TemizsoyAdlı Üyenin Messenger Adresini Gör  Alıntı Yaparak Cevapla
Ben benzeri bir konu işleyen bir dizi bekliyorum valla.

Sayfa Başlanıcı

_fisico_
Pit Lane

mesajım - 31/07/2010 :  17:04:29  Üye bilgilerini görüntüle  Alıntı Yaparak Cevapla
Matrix hakkında da aynısını diyorduk. Zaten hemen hemen aynı felsefe üzerine kurulu bir hikaye olmuş, oldukça başarılı yansıtılmış. Hem hikaye olarak hem de oyunculuk olarak Matrix I 'in kat kat önünde.

Sayfa Başlanıcı

ÖzGe
boss jr

mesajım - 01/08/2010 :  03:11:09  Üye bilgilerini görüntüle  ÖzGe Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et ÖzGe Adlı Üyeye Özel Mesaj Gönder  Alıntı Yaparak Cevapla
2 Days in Paris (2007)

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Before Sunrise ve Before Sunset'ten tanıdığımız Julie Delpy yapmış. Biri fransız, diğeri Amerika'lı olan çiftimizin İtalya tatilleri dönüşü Paris'e uğramaları ve orada yaşadıkları 2 günü ve bu 2 günün hayatlarında ne gibi değişiklikler yaşattığını izliyoruz. Çok eğlenceli bir film. Julie Delpy'nin birçok filminde olduğu gibi bu film de yalın diyaloglar ve doğal oyunculuklar üzerine kurulu. Keyifli vakit gerçimek için izlenebilir. Ben 8 puan verdim.

http://www.imdb.com/title/tt0841044/

last.fm / twitter
Sayfa Başlanıcı

Burak Temizsoy
BOSS

mesajım - 02/08/2010 :  21:55:36  Üye bilgilerini görüntüle  Burak Temizsoy Adlı Üyeye ICQ Mesajı Gönder  Buraya Tıklayarak Burak TemizsoyAdlı Üyenin Messenger Adresini Gör  Alıntı Yaparak Cevapla
PERCY JACKSON VE OLYMPOSLULAR- ŞİMŞEK HIRSIZI

http://www.imdb.com/title/tt0814255/

Kadrosunda çok ünlü oyuncu var olsada ancak çocuklar çok beğenir. Biraz basit kalmış film. Yine de zaman geçirmeye değecek bir film.

Sayfa Başlanıcı

_fisico_
Pit Lane

mesajım - 03/08/2010 :  00:23:47  Üye bilgilerini görüntüle  Alıntı Yaparak Cevapla
UP

Son bir sene içinde izlediğim en güzel animasyon olduğunu söyleyebilirim.

Benim puanım 8/10
imdb : 8.4/10
http://www.imdb.com/title/tt1049413/

Sayfa Başlanıcı

Mertoya
8

mesajım - 03/08/2010 :  01:27:25  Üye bilgilerini görüntüle  Mertoya Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et  Alıntı Yaparak Cevapla
quote:
Yazarı: ÖzGe

2 Days in Paris (2007)

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Before Sunrise ve Before Sunset'ten tanıdığımız Julie Delpy yapmış. Biri fransız, diğeri Amerika'lı olan çiftimizin İtalya tatilleri dönüşü Paris'e uğramaları ve orada yaşadıkları 2 günü ve bu 2 günün hayatlarında ne gibi değişiklikler yaşattığını izliyoruz. Çok eğlenceli bir film. Julie Delpy'nin birçok filminde olduğu gibi bu film de yalın diyaloglar ve doğal oyunculuklar üzerine kurulu. Keyifli vakit gerçimek için izlenebilir. Ben 8 puan verdim.

http://www.imdb.com/title/tt0841044/

Özge çok merak ediyorum Julia Delpy'nin evi hakkında bir şey farkettin mi? :) Gerçekten inanılmaz güzel bir ayrıntı var.
Sayfa Başlanıcı

Mertoya
8

mesajım - 03/08/2010 :  01:28:20  Üye bilgilerini görüntüle  Mertoya Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et  Alıntı Yaparak Cevapla
quote:
Yazarı: Burak Temizsoy

Inception için söylecek söz bende bulamıyorum. Hala etkisindeyim. Film 5 saat daha sürse izlerdim valla.

Filmin kurgusu inanılmaz derecede harikaydı. Bu konudan 1-2 film değil 150 tane film çıkar aslında.
Sayfa Başlanıcı

ÖzGe
boss jr

mesajım - 03/08/2010 :  15:17:38  Üye bilgilerini görüntüle  ÖzGe Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et ÖzGe Adlı Üyeye Özel Mesaj Gönder  Alıntı Yaparak Cevapla
quote:
Yazarı: Mertoya

Özge çok merak ediyorum Julia Delpy'nin evi hakkında bir şey farkettin mi? :) Gerçekten inanılmaz güzel bir ayrıntı var.

Hmm.. bilmem, neymiş? Sadece, 'Before Sunset' filminin sonunda Julie Delpy'nin evine geldikleri sırada bahçede mangal yapan çiftin bu filmde annesiyle babasını oynayan aynı kişiler olduğunu farkettim. Hatta, dün Berkem söyledi; onlar Julie Delpy'nin gerçek anne babasıymış.
Bu arada filmdeki baba karakteri mükemmel bir karakter. Beni en çok O güldürdü desem yeridir :)

last.fm / twitter
Sayfa Başlanıcı

Berk SARIKAYA
Eau Rouge

mesajım - 03/08/2010 :  20:32:48  Üye bilgilerini görüntüle  Berk SARIKAYA Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et  Berk SARIKAYA Adlı Üyeye ICQ Mesajı Gönder  Buraya Tıklayarak Berk SARIKAYAAdlı Üyenin Messenger Adresini Gör  Berk SARIKAYA Adlı Üyeye Yahoo! Mesajı Gönder  Alıntı Yaparak Cevapla
Dün Eden is West'i izledim.Sonu kötüydü. :(

www.twitter.com/berkalonso

Düzenleme - Berk SARIKAYA on 03/08/2010 20:33:02
Sayfa Başlanıcı

Mertoya
8

mesajım - 04/08/2010 :  02:13:44  Üye bilgilerini görüntüle  Mertoya Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et  Alıntı Yaparak Cevapla
quote:
Yazarı: ÖzGe

quote:
Yazarı: Mertoya

Hmm.. bilmem, neymiş? Sadece, 'Before Sunset' filminin sonunda Julie Delpy'nin evine geldikleri sırada bahçede mangal yapan çiftin bu filmde annesiyle babasını oynayan aynı kişiler olduğunu farkettim. Hatta, dün Berkem söyledi; onlar Julie Delpy'nin gerçek anne babasıymış.
Bu arada filmdeki baba karakteri mükemmel bir karakter. Beni en çok O güldürdü desem yeridir :)

Karakterlere dikkat etmemiştim ama Before Sunset'teki ev ile aynı ev. Onu kastetmiştim. Anne baba aynıysa zaten o evde Julia Delpy'nin kendi evidir yüksek ihtimal. Bu arada film öyle böyle değil resmen Before Sunset/Sunrise serisinin farklı bir devam filmi olmuş gibi. Hatta ikisinin arası diyebiliriz. :)

Düzenleme - Mertoya on 04/08/2010 02:14:27
Sayfa Başlanıcı

ÖzGe
boss jr

mesajım - 04/08/2010 :  03:21:54  Üye bilgilerini görüntüle  ÖzGe Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et ÖzGe Adlı Üyeye Özel Mesaj Gönder  Alıntı Yaparak Cevapla
Ya sen öyle deyince aklıma geldi acaba aynı ev mi diye? ama o ev sanki daha geniş gibiydi. Bir de girişleri farklı gibi geldi.

last.fm / twitter
Sayfa Başlanıcı

Nordschleife
8

mesajım - 04/08/2010 :  11:26:52  Üye bilgilerini görüntüle  Buraya Tıklayarak NordschleifeAdlı Üyenin Messenger Adresini Gör  Alıntı Yaparak Cevapla
Güzel saptama olmuş çünkü iki filmde de ev Julie Delpy'nin kendi evi ve kişiler de kendi anne-baba'sı:)

Ayrıca Before Sunset'in şarkıları bizzat Jule Delpy tarafından yazılan&söylenen soundtrack'i de mutlaka dinlenmeli, 'an ocean apart' başta olmak üzere:)

"uyanıyorum,
kendi elim boynumda..."

Düzenleme - Nordschleife on 04/08/2010 11:28:08
Sayfa Başlanıcı

ÖzGe
boss jr

mesajım - 04/08/2010 :  14:33:47  Üye bilgilerini görüntüle  ÖzGe Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et ÖzGe Adlı Üyeye Özel Mesaj Gönder  Alıntı Yaparak Cevapla
Bu filmin soundtrackinde de Nouvelle Vague ile birlikte söylediği 'Lalala' diye bir şarkısı var, o da çok tatlı :)

last.fm / twitter
Sayfa Başlanıcı

Mertoya
8

mesajım - 05/08/2010 :  01:10:17  Üye bilgilerini görüntüle  Mertoya Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et  Alıntı Yaparak Cevapla
Üşenmeden bakıcam şimdi Sunset'in sonuna. :) Cevap birazdan gelir.

Yok değilmiş. Apartman girişi bile farklı. :) Daire içi dekorasyonu benzer yapmışlar o zaman. :)

Düzenleme - Mertoya on 05/08/2010 01:31:59
Sayfa Başlanıcı

Burak Temizsoy
BOSS

mesajım - 06/08/2010 :  22:40:06  Üye bilgilerini görüntüle  Burak Temizsoy Adlı Üyeye ICQ Mesajı Gönder  Buraya Tıklayarak Burak TemizsoyAdlı Üyenin Messenger Adresini Gör  Alıntı Yaparak Cevapla
SALT

Merakla bekliyordum. Aksiyon filmi olarak fazlasıyla tatmin etti. Konu pek sırıtmadı ama biraz abartı sahneler vardı. Yine de Angelina ablamıza canımız feda o istediği gibi abartsın biz izleriz :)
Aksiyon filmin 10 15. dakikasında bir başlıyor bir daha durmuyor. Ben tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Sayfa Başlanıcı

Mertoya
8

mesajım - 11/08/2010 :  01:23:20  Üye bilgilerini görüntüle  Mertoya Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et  Alıntı Yaparak Cevapla

quote:
Film, Atlantik Okyanusunda yatla gezi yaparken olumsuz hava koşulları nedeniyle gizemli bir gemiye binmek zorunda kalan bir grup insanın öyküsünü anlatacak.

Jess (Melissa George) filmde yaşayacağı zihinsel bir karışıklık yüzünden, üç ayrı karaktere bürünecek ve korkunç deneyimler yaşamak zorunda kalacak.

"Triangle"ın yönetmenliğini ise en son #8220;Severance#8221; filmiyle seyirci karşısına çıkan Christopher Smith yapacak. Yapımcılığını Icon Entertainment International#8217;ın yapacağı film 2009'da vizyonda olacak. Kaynak

http://www.imdb.com/title/tt1187064/

Beklediğimden hem iyi hem de kötü çıktı. İyi çıkmasının nedeni göründüğünden çok daha başarılı bir film olması. Kötü olmasının nedeni ise biraz kişisel. :) Daha açık yazarsam spoiler olmuş olacak. Yine de tavsiye edebilirim. Çok fazla kanlı ve korkunç değil. Filmin yarısından sonra final heyecanı bastırıyor zaten.

10 üzerinden 8 verebilirdim ama 7 yeter. Beklediğim açıklama gelseydi çok rahat 8 puan alabilirdi.

Düzenleme - Mertoya on 12/08/2010 00:37:31
Sayfa Başlanıcı

Mertoya
8

mesajım - 13/08/2010 :  04:05:55  Üye bilgilerini görüntüle  Mertoya Adlı Üyenin Web Sitesini Ziyaret Et  Alıntı Yaparak Cevapla

quote:
Film Richard Gere'in canlandırdığı profesör Parker Wilson'ın, tren istasyonunda bulduğu Japon kökenli meşhur Akita inu cinsi köpeği evine almasıyla başlar. İlk önce eşinin sert tepkilerini gören profesörün köpekle aralarındaki bağ gün geçtikçe daha da sağlamlaşır. Kısa zamanda tüm aileye kendini sevdiren Hachi, Wilson ailesinin köpeği olur Profesörü işe giderken her gün tren istasyonuna kadar yolcu eder ve döneceği saatte her zaman yerinde olup onu bekleyen bir yol arkadaşı olur.

Hachi, Japonya'da meydana gelen gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Sahibine olan sadakati ile Japonya'dan tüm dünyaya yayılmış bir köpek Hachi; öyle ki yıllar boyu sahibini beklediği tren istasyonuna, köpeğin heykeli dikilmiş.

Film hakkında pek bişey söylemek istemiyorum. Yarısından itibaren salya sümük etmeye başladı zaten. İnsanın böyle filmleri her gün izleyesi geliyor.

Filmin orjinali Japon yapımı. 1987 yılından.
http://www.imdb.com/title/tt0093132/
Richard Gere ise tekrar yapım olan versiyonununda oynuyor. Çoğu kişi oyunculuğu bahane ederek ilk önce Japon versiyonunun izlenmesini öneriyor ama Amerikan yapımını ele alırsak, Hachiko'nun bir köpek olarak insanlardan daha iyi ounculuk sergilediğini görünce pek bir fark olacağını sanmıyorum. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Bir kez daha hayvanların insanlardan daha iyi bir dost olduğunu hatırlatıyor.

10/10

Düzenleme - Mertoya on 13/08/2010 04:06:56
Sayfa Başlanıcı

_fisico_
Pit Lane

mesajım - 14/08/2010 :  13:58:00  Üye bilgilerini görüntüle  Alıntı Yaparak Cevapla

Top Gun

Tom Cruise 'un bu kadar eski bir zamanda nasıl bir oyunculuk gösterdiğini merak ettim ve izledim; Gülüşler orjinal, dişler orjinal, hatta dişleri hafif çarpık olduğu için gülümsemesine yansımış dudaklar hep kapalı gülmüş. Oyunculuk vasata yakın olsa da karakter 10/10.

Filme gelirsek, daha çok yarış filmi izlemişim gibi hissettim. Ama zamanına göre sahneler çok iyi. O jetlerin görüntüsünü böyle ekrana getirebilmiş ne kadar film var merak ediyorum.

7/10

Bu filmden tatmin oldum diyebilirim.

Sayfa Başlanıcı

Pit Lane

mesajım - 20/08/2010 :  10:55:59  Üye bilgilerini görüntüle  Alıntı Yaparak Cevapla
Aklıma birkaç şey takıldı izleyeniniz var mı bilmiyorum, Batman in son çıkan iki filmine ait... Ben de mi birşey var, filmde mi anlayamadım... izleyenler farketmiş midir bilmiyorum ama ne zaman izlesem, bir boşluk hissi oluyor bende.

Konular bazen çok karışık, karışıktan kastım, oradan buraya atlanmış şekilde. Acaba benim izlediklerimde mi bir sorun var?

Birinci film olan Begins'te daha çok Batman'i gördük... sonra sanki Batman yıllardır Gotham şehriyle uğraşmış ve yorulmuş imajı verirken, diğer yandan hikaye birincinin sonundan itibaren sanki hiç zaman geçmemiş gibi devam ediyor.

Bana öyle gelmiş deseeeeeeem, değil. Neredeyse her akşam sıkıntıdan açar bakarım.

Diğer bir konu, Joker'in yüzünün neden o hale geldiğini net vermiyor merak uyandırıyor... (Jokere aşık biri olarak, ikinci film olan Dark Knight ı ağzımdan sular akarak izliyorum)

Ama jokerin performansının gerisine kaçan Batman'in hikaye olan kısmı havada kalıyor filmde. Batman pek ön planda değildi.

Aklıma takılan diğer bir konu;

Spolier!

Jokeri sorguya çeken Batman'e adres veren Jokerin verdiği adres sonrası Gordon kime gideceksin gibi bir soru sorduğunda Rachel diyor ama, şu şans manyağı iki yüzlü adamın yanında görüyoruz sonrasında. Acaba çeviride mi bir sorun var dedim ama, çeviride de sorun yok. Orada aklım biraz kurcalandı doğrusu.

Spolier Bitti.!

Velhasıl Batman'i seviyorum. Ama Jokerime aşığım.

Son olarak, nostalji yapııp eski filmleri çevire çevire izleyen arkadaşlar varsa, birkaç film ismi alabilirim onlardan.

Ne yazık ki hiç bu kadar güzel ve eski hikâyeler biriktiremedim ben hayatımda.
Sayfa Başlanıcı
Sayfalar: / 64 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu

Hızlı Geçiş:

TurkiyeF1 Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Bu sayfa 0.34 saniyede görüntülendi... TRF1FC
;